Център за деца в неравностойно положение открит в Русе

Вчера бе открит детски кът за развитие в Русе,като това бе една от ключовите каузи, с която УНИЦЕФ се зае, с цел подпомагане на децата с увреждания.С тях ще работят екипи от терапевти и психолози, като основната им цел ще бъде максимално задоволяване

2009-10-14 17:31:28
Център за деца в неравностойно положение открит в Русе
Вчера бе открит детски кът за развитие в Русе,като това бе една от ключовите каузи, с която УНИЦЕФ се зае, с цел подпомагане на децата с увреждания.С тях ще работят екипи от терапевти и психолози, като основната им цел ще бъде максимално задоволяване на личните потребности на всяко едно дете.
Центърът ще осигурява двучасов или тричасов престой по време на който ще се работи за развиване на социални умения сред децата със специфични нужди, а също така улесняване процеса на адаптация след създалите се познанства.
Специализирания център отваря врати благодарения на средствата събрани по време на кампанията на УНИЦЕФ „Невидими деца”.Общата сума събрана чрез SMS-и от индивидуални и корпоративни дарения се равнява на 137 100 лева.

Набраните средства са вложени в закупуването на необходимото оборудване, с цел предоставяне на максимално добри условия за работа на екипите с децата и техните семейства.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия