Представяне на чуждестранни университети тази есен

Тази седмица от петък до неделя/ 16-18 октомври/ в НДК ще се проведе изложението „Образование без граници”. Ще има представители на университети от три континента – Европа, Северна Америка и Азия. Все още не е ясно кои точно ще бъда

2009-10-14 17:28:23
Представяне на чуждестранни университети тази есен
Тази седмица от петък до неделя/ 16-18 октомври/ в НДК ще се проведе изложението „Образование без граници”. Ще има представители на университети от три континента – Европа, Северна Америка и Азия. Все още не е ясно кои точно ще бъдат ВУЗ-овете, но се очаква да бъдат от Германия, Англия, САЩ, Русия, Индия, Франция, Швейцария и др. Участието си са потвърдили Московският държавен университет „Ломоносов”, както и университетите в Росток и Кайзерслаутерн/Германия/.
На 24-ти и 25-ти октомври ще се проведе изложението ”Отворени врати за образование в чужбина” в столичния хотел „Радисън”. Тук се очаква освен от традиционните държави, които се появяват на повечето такива събития, да бъдат и Кипър,Италия и Холандия, които последните години стават все по-желани. Представянето на някои от университетите ще се проведе също и в някои други градове по-късно тази есен. Очакваните градове са: Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.
Две седмици по-късно, на 7-ми и 8-ми ноември ще се проведе „Световно образование” в столичния хотел „Хилтън”. Очаквани ВУЗ-ове са Гьоринген Юнивърсити - Холандия и Салфорд – Англия. Също така ще има нагледен урок как се пише мотивационно писмо.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия