Избери да спортуваш!

"Еврофутбол" стартира кампанията "Избери да спортуваш!" Най-големият български букмейкър – „Еврофутбол”, стартира кампания „Избери да спортуваш!”, имаща за цел да подтикне хората към по-активен и

2009-10-13 12:35:15
Избери да спортуваш!
"Еврофутбол" стартира кампанията "Избери да спортуваш!"

Най-големият български букмейкър – „Еврофутбол”, стартира кампания „Избери да спортуваш!”, имаща за цел да подтикне хората към по-активен и здравословен начин на живот. За целта букмейкърът организира конкурс, в който кандидатстваха над 110 предложения, от които 106 бяха одобрени, тъй като отговаряха на всички административни изисквания. Всички кандидатури са свързани с изграждането или възстановяването на спортни съоръжения или площадки – футболни, баскетболни или волейболни игрища, фитнес центрове, тенис маси, гимнастически салони, скейт рампи и т.н.
Лицензираният букмейкър е предвидил фонд на благотворителната кампанията в размер на 56 000лв, като всеки проект, получил одобрението на комисията, ще получи безвъзмездно парични средства до 7000лв. Всяка организация, предложила проект, е длъжна да го съфинансира с минимум 30% от необходимата сума.
Специалната комисия, която ще трябва да одобри 20 проекта, ще се състои от спортисти, представители на местната власт и т.н. От тези 20 одобрени кандидатури, „Еврофутбол” ще избере 7 или повече, които да финансира. Желанието на гражданите обаче също ще бъде взето под внимание – на страницата на кампанията всеки може да гласува за проекта, който му се струва най-добър и полезен. Предложението, събрало най-много потребителски гласове, ще спечели финансирането на букмейкъра. Крайният срок за гласуване е утре, на 14 октомври.

Можете да гласувате на страницата на кампанията "Избери да спортуваш!":
http://www.izberidasportuvash.org/poll
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия