Елате с колело до публичния дом и ще получите отстъпка

Един публичен дом в Берлин са измислили хитър начин да накарат клиентите си да пазят околната среда. За всеки, който дойде до дома с колело, пеша или по друг начин, който не вреди на природата, ще получи отстъпка за предлаганите услуги. Кризата не

2009-10-13 12:10:52
Елате с колело до публичния дом и ще получите отстъпка
Един публичен дом в Берлин са измислили хитър начин да накарат клиентите си да пазят околната среда. За всеки, който дойде до дома с колело, пеша или по друг начин, който не вреди на природата, ще получи отстъпка за предлаганите услуги.

Кризата не е пощадила и публичния дом, за половин година оборотът е спаднал наполовина. Пред публичния дом ,въпреки че има отлив на клиенти, пак е трудно човек да намери къде да паркира колата си, затова от управата са решили да стимулират хората да идват по еко начин, като получават по 5 евро отстъпка. За да получи човек отстъпката, която му се полага, трябва да покаже каската си/ключовете от катинара/картата или билета за градски транспорт. С отстъпката 15 минути струват 25 евро, вместо 30.

Еко идеята се харесва на хората и 10% от клиентите, наистина са оставили колите си и идват с градски транспорт, пеша или с колело, за да получат скромното намаление.
Публичния дом, за който говорим досега, носи звучното име "Къщата на желанието - малкият секси адрес". Домът има четири стаи и един многостаен апартамент, по стените има много еротични снимки на голи жени, които да възбудят предварително клиентите.

Момичетата, които работят в този дом са на възраст между 20 и 45 години, всяка от тях работи различна професия - една е диетолог, друга е медицинска сестра, трета е домакиня, но на никое от момичетата парите не стигат и затова те са прибегнали до лесния начин на изкарване на средства. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия