Копринените чорапи възбуждат мъжете

За повечето жени чорапогащниците  си остават по-практични, отколкото копринените чорапи, които обличат само при наистина специални поводи. Има обаче и жени, които са на мнение, че копринените чорапи крият в себе си загадъчност и придават секс

2009-10-10 19:42:23
Копринените чорапи възбуждат мъжете
За повечето жени чорапогащниците  си остават по-практични, отколкото копринените чорапи, които обличат само при наистина специални поводи.

Има обаче и жени, които са на мнение, че копринените чорапи крият в себе си загадъчност и придават сексапил и няма нищо по-хубаво от това от време на време да бъдат сваляни от мъже.
За мъжете копринените чорапи определено стоят по-секси и веднага в главата им се появява думата "секс". За тях наличието на такива чорапи означава и наличие на горещ и страстен секс. Жена с пола и копренине чорапи е 100 пъти по-секси, отколкото жена с пола и чорапогащник, без значение колко хубав е той. Чорапите може да не са по-хубави и да не седят естетически по-добре, но самият начин на сваляне определено е по-секси, а това се харесва на мъжете.

Другият плюс на чорапите, освен еротичното им сваляне, е че навинаги има нужда да бъдат махнати, а това възбужда много от представителите на мъжкия пол и развихря техните мъжки фантазии.

На пазара можем да намерим всякакви чорапи, които да задоволят вкуса ни - класически, мрежести, едноцветни, многоцветни, фигурални, с цветя и т.н. Чорапите могат да бъдат както втон с облеклото ни, така и в пълен контраст с него. Благодарение на едни красиви чорапи една пола или рокля може да изглежда много по-добре, отколкото ако е обута с обикновен чорапогащник. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия