Стани Дядо Коледа по празниците

В Нижни Новгород откриха школа за Дядомразовци. Всички, които искат да се преобразят в белобрадия старец ще трябва да изучат основите на детската психология, да се научат да играят хора, да дават подаръци, както и да умеят да гримират. Първите жел

2009-10-08 13:01:28
Стани Дядо Коледа по празниците
В Нижни Новгород откриха школа за Дядомразовци. Всички, които искат да се преобразят в белобрадия старец ще трябва да изучат основите на детската психология, да се научат да играят хора, да дават подаръци, както и да умеят да гримират.

Първите желаещи започват скоро, тяхната група се състои от 70 души, които имат наистина желание да усвоят маниерите на Дядо Мраз. Тези мераклии са без актьорско образование. За децата с увреждания се предвиждат специални занимания и на дядомразовците ще бъде обърнато специално внимание как да работят с тези дечица.

Обученията за дядомразовци ще продължат до края на месец ноември, а през празничния месец декември най-добре представилите се  ще започнат посещение при тежко болни дечица.

Благотворителната програма се казва "Добрите старци" и през декември преобразилите се мъже в добрите белобради дядовци ще посетят минимум 300 семейства, където има деца, болни от тежки заболявания, за да ги зарадват и да им вдъхнат кураж и воля за живот. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия