Фен ТВ с национално клубно турне

Тази година музикалният канал Фен ТВ отбелязва шестия си рожден ден. По този повод от телевизията са предвидили национално клубно турне, което ще премине през 13 български града. Турнете ще продължи един месец и в него ще се включат повече от 20 звез

2009-10-07 19:50:22
Фен ТВ с национално клубно турне
Тази година музикалният канал Фен ТВ отбелязва шестия си рожден ден. По този повод от телевизията са предвидили национално клубно турне, което ще премине през 13 български града. Турнете ще продължи един месец и в него ще се включат повече от 20 звезди, познати ни от ефира на телевизията. Сред тях ще са някои от най-хитовите поп-фолк изпълнители до момента, като Алисия, Тони Стораро, Крум, Ивена и т.н.
Начало на турнето ще поставят Алисия, Стефани и Джордан на 14 октомври с изпълнението си в клуб Вермонт в град Ямбол. На следващия ден изпълнителите ще бъдат в клуб Версай в Хасково, а на 16 октомври – в Плаза денс център в Бургас.
Следващата тройка изпълнители, които ще завихрят невиждани купони по клубовете в страната, ще са Теодора, Славена и Тони Стораро. Те ще пеят на 21 октомври в клуб Органза във Велико Търново. На 23 октомври изпълнителите ще зарадват феновете си в дискотека Анаконда в Плевен, а на следващия ден – в клуб Клеопатра в Монтана.
Поредната порция хитове ще бъде поднесена от Вероника, Румина и Ерик, които на 27 октомври ще излязат на сцената на Плаза денс център във Варна. На 29 октомври триото ще бъде в клуб Дай-дай в Добрич, а на следващия ден - в клуб Алегро в Габрово.
Ивена, Джина Стоева и Крум ще зарадват с изпълненията си своите верни фенове в три последователни дни - на 4 ноември в клуб Версай в Пловдив, на 5 ноември в Планета Пайнер клуб в Стара Загора, и на 6 ноември в дискотека Мултиспейс в Благоевград.
Националното клубно турне на Фен ТВ ще завърши на 12 ноември с участия на хитовите изпълнители в шест столични заведения.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия