Илиян и Анелия записаха дуетна песен - "Две неща"

Илиян и Анелия записаха дуетна песен, който ще се сдобие скоро и с клип. Двамата фолк певци имат дуети и с други партньори, но са много доволни от песента, която са записали съвместно. Всичко е станало съвсем случайно. Анелия отишла в студиото, къдет

2009-10-06 12:08:27
Илиян и Анелия записаха дуетна песен -
Илиян и Анелия записаха дуетна песен, който ще се сдобие скоро и с клип. Двамата фолк певци имат дуети и с други партньори, но са много доволни от песента, която са записали съвместно. Всичко е станало съвсем случайно. Анелия отишла в студиото, където Илиян записва демо-версията на музиката на песента "Две неща" и я харесва. Така тя предлага на колегата си да направят дует.

Текстът на песента е на Росен Димитров, а музиката и аранжиментът са на Георги Куртев и Цветан Спасов. Видеото към песента бе заснето за два дена на две различни снимачни площадки. По-голямата част от клипа е заснет в студио, а единствения естествен декор е Католическата църква в София. Двамата сменят три визии. За сценичните им тоалети се погрижи екстравагантната Кремена Халваджиян.

Новият албум на Анелия е почти готов и може би дуетната и песен с Илиян "Две неща" ще бъде включена в него.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия