Историите на Мечо Пух продължават в нова книга

Много от читателите на "Къщичката в къта на Пух" са си задавали въпроса какво ли ще стане с Мечо Пух и Кристофър Робин след края на историята. Вече те могат да си отговорят на въпроса след като се сдобият с продължението на историите за

2009-10-06 11:53:38
Историите на Мечо Пух продължават в нова книга
Много от читателите на "Къщичката в къта на Пух" са си задавали въпроса какво ли ще стане с Мечо Пух и Кристофър Робин след края на историята.

Вече те могат да си отговорят на въпроса след като се сдобият с продължението на историите за Мечо Пух - "Завръщането в Голямата гора". Световната премиера на книгата бе на 5 октомври.

В  "Завръщане в Голямата гора" ще научите десет нови истории, които са написани от Дейвид Бенедиктъс. Новият автор е вдъхновен от оригиналните текстове, които са ни добре познати. Читателите ще срещнат отново любимите си герои, но ще се запознаят и с един нов, който е не по-малко щур от останалите.

Видрата Лоти е новият обитател на Голямата гора. Лоти е борбена личност, която редовно обръща Гората с краката нагоре. Видрата е на мнение, че общоприетите норми винаги трябва да се спазват и се е заема с мисията да вкарва нарушителите в правия път.

В книгата  "Завръщане в Голямата гора" разбираме за Лоти, че е добра на крикет. Тя се вмъква редовно в банята на Кристофър Робин и помага при създаването на Академията. Дейвид Бенедиктъс е много доволен, че е имал възможността да възроди този световно известен детски роман.

Майкъл Браун, председателят на Pooh Properties Trust казва, че "историите, излезли изпод перото на Алън А. Милн, може да са писани в Англия през 20те години на миналия век, но действието в тях се развива във вълшебен свят, сътворен от детското въображение. В този смисъл новите разкази, написани от Дейвид Бенедиктъс, в това число и героят, който той е създал, също идват от този необикновен свят. И също като оригиналните истории, те са вечни"

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия