Женският футбол извайва стройна фигура

Женският футбол извайва стройна фигура За да има една жена хубаво и стройно тяло е добре да тренира един типично мъжки спорт, а именно футбол. Женският футбол има по-добро влияние върху тялото на жената, отколкото кросът в парка или на стадиона.

2009-10-05 22:01:54
Женският футбол извайва стройна фигура
Женският футбол извайва стройна фигура

За да има една жена хубаво и стройно тяло е добре да тренира един типично мъжки спорт, а именно футбол. Женският футбол има по-добро влияние върху тялото на жената, отколкото кросът в парка или на стадиона.

Тренировките по футбол правят не само тялото ни по-хубаво, но и сърцето става по-издръжливо и здраво. А и общуването между жените позволява тренировките по футбол да са по-чести и по-приятно, отколкото тичането.

Учени разделили жените преди манопауза на три групи - такива, които тренират футбол, които тичат и които не тренират. Изследването показало, че футболът има най-благоприятно влияние. Не само тялото се извайва, но и сърцето се тренира при всяко тичане, обръщане, ритане. Тези разнообразни движения комбинират в себе си силови с аеробни.

След 5-месечна игра на футбол, жените повишават мускулната си маса и физическите си постижения, стават по-издръжливи и спринтирането им значително се подобрява, а това е нужно на всеки, който тича след автобуси.
Жените, които тичат, имат единствена мотивация да отслабнат и да изваят ново, по-хубаво тяло, докато жените, които тренират футбол са съсредоточени върху самата игра и се наслаждават на удоволствието от мачовете, като същевременно и свалят килограми след тренировките и приятелските срещи. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия