Слави Трифонов взриви публиката в Петрич

Слави Трифонов доказа с последните си два концерта, че държи на думата си и няма да остави разочаровани феновете си. На 25.09.2009 бе последният концерт от турнето "No mercy", който се проведе на стадион "Цар Самуил" в град Петри

2009-09-28 14:47:36
Слави Трифонов взриви публиката в Петрич
Слави Трифонов доказа с последните си два концерта, че държи на думата си и няма да остави разочаровани феновете си.
На 25.09.2009 бе последният концерт от турнето "No mercy", който се проведе на стадион "Цар Самуил" в град Петрич.

Слави все още не е напълно оздравял и трябва да пази крака си, затова беше на концерта с патерици и седеше на един стол, докато изпълняваше песните си. Както винаги Дългия искаше да бъде аткрактивен и пристигна с голф количка до стадиона, вместо с джип, както правеше на предишните концерти. Бе посрещнат от мощно реване и стотици запалени запалки.
Звукът на концерта бе толкова мощен, че хората, живеещи близо до стадиона с лекота можеха да слушат песните и скечове, които се изпълняваха.

При всяко качване на сцената, Слави се подкрепяше с патерици, които после ги подаваше на човек от екипа, заемаше мястото на стола и започваше да радва многобройните си фенове.

Песента, с която откри концерта бе "Нека ме боли", която е в унисон с болката, която изпитва от проблемите си с крака. След края на песента се чу мощна експлозия и десетки фойерверки блеснаха в небето. Слави се раздаваше до колкото можеше и често ставаше от подсиления и тунингован бар-стол, който си беше купил специално за последните два концерта в Пловдив и Петрич.

В момента Слави Трифонов има в левия си крак три винта и една игла. Лекарити били против да изнесе двата му оставащи концерта, но той бил категоричен, ме трябва да свърши поетия ангажимент. В Петрич билетите са се изкупили най-първи и най-бързо, така че няма как хилядите Петричани да останат излъгани и разочаровани.

На предните концерти Слави и Миро яздеха коне, преди да изпълнят дуетната си песен "Не, Мария". Сега Слави се возеше в голф количката и дърежеше юздите на коня си, а Миро яздеше до него.

Трифонов смени пет костюма, въпреки че му е трудно да се преоблича. Силната болка в крака не му попречи да пее повече от половин час на бис своите стари и обичани парчета.

Края на концерта завърши с песента на покойния Емил Димитров "Моя страна, моя България". Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия