Тест за пепеляшки

Обувките издават неподозирани черти от характера на Ева. За страстта на жените към обувките са написани цели трактати. Изборът им е свързан с модните тенденции, с личния вкус на притежателката  и с ... портмонето й. Бихте могли да научите интере

2009-09-28 14:29:27
Тест за пепеляшки
Обувките издават неподозирани черти от характера на Ева. За страстта на жените към обувките са написани цели трактати. Изборът им е свързан с модните тенденции, с личния вкус на притежателката  и с ... портмонето й. Бихте могли да научите интересни подробности за себе и околните, ако разгледате внимателно шкафа за обувки или поне сте наясно какво бихте искали да има в него...

Обувки с платформи. Обичате да сте цевнтър на внимание, да глезите себе си - да вземете вана, да отидете на масаж. Или поне ви се иска... Мъжете ви се нравят, когато усещате у тях лиспата на задръжки и свободен дух. Това съвсем не означава, че  сте лекомислени и вятърничави. Притежателките на обувки с платформи сериозно подхождат към избора на партньор и "любовта за една нощ" не е в техен стил Те са сериозни, делови, тип шефки. Понякога обичат да изпробват силата на сексапила си и влизат в съперничество за мъж, но по-скоро го правят заради играта.

Чехли. Обичат ги жени, които са практичи, но доста непостоянни. Започват нещо, но не го завършват. Винаги  са искали да бъдат музиканти, художници, хора на изкуството. У мъжете търсят способността им да съпреживяват техните емоции. Да се общува с тях е истинско наслаждение.

"Балетни" обувки /без токчета/. Вие сте внимателен и великодушен човек. Много обичате децата, животните и романтичните филми. Няма детайли, които да ви убягват. Такива жени предизвикват у мъжа инстинкта на защитника и точно това е качеството, което им е нужно, за да бъдат щастливи.

Обувки без пети. определено обичате реда и нищо не бихте позволили да се случи без вашето знание. Много сте работоспособни и не се боите от работа.  Не сте особено сантиментални, но понякога ви харесва да  пофлиртувате. Вие сте много стабилни и силни, това е причината да сте опора на приятелите си, които използват рамото ви да си поплачат. Винаги сте готови да се притечете на помощ. Чуждата отговорност лесно взимате на свой гръб и това е причината да привличате понякога по-незрели мъже.

Спортни обувки. Основните ви черти са експресивност и нетърпеливост. Вие  сте доста искрени и понякога това Обичате пътешествията и новите запознанства и се сприятелявате лесно.

Мокасини. Предпочитате стабилните  и дълготрайни връзки, компанията на близки хора - там се чувствате в безопасност. Естествена сте мат около себе си, защото вие сте много предан и отговорен човек.

Високи токчета. Вие сте много амбициозни и вашата кариера е на първо място. Не се притеснявате от съперничеството  на мъжете колеги. Пробуждате крайни чувства - или ви обожават, или ви ненавиждат.

Джапанки. Ако обичате да ходите боси, вие определено цените вътрешните качества на човек и не съдите по външната обвивка. Обичате изкуството  и хубавите компании. Не се притеснявате да говорите открито и направо, което понякога създава проблем в отношенията ви. Особено важно е да запазите личния си живот от недобронамерени хора, което правите доста успешно. За вас любовта е всичко или нищо. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия