Моето училище - участвай в играта на Snickers и TeenProblem

"Моето училище" е традиционната ежегодна игра, която сайта ни прави по случай рождения ден на най-голямата тийнеджърка медия. Този път за нея получихме сладко-хрупкаво-карамелената помощ на Snickers. За да се включите в играта просто тря

2009-09-28 11:25:14
Моето училище - участвай в играта на Snickers и TeenProblem
"Моето училище" е традиционната ежегодна игра, която сайта ни прави по случай рождения ден на най-голямата тийнеджърка медия. Този път за нея получихме сладко-хрупкаво-карамелената помощ на Snickers.

За да се включите в играта просто трябва да снимате вашето училище и да го опишете по най-добрия възможен начин, а ние много добре знаем, че това ви се отдава. Особено щом трябва да спечелите една от 8-те вкусни награди. Освен сникърсите сред наградите сме подготвили и книга "Диагноза тийн", тениски, шапки, химикалки и една от най-яките награди (които екипа ни тества усърдно) надуваеми Snickers стикове. С тях можете да се биете със съучениците по главите без опасности от тежки травми, а когато сте сам можете да изкарвате оглушителен пращящ звук, удряйки двата стика успоредно един в друг.

Но.. .млъкни сърце. Наградите са ограничени. А вие не сте ограничени да ни изпращане възможно най-бързо текстовете и снимките.

За съжаление ако сте под 13 ще трябва да поизчакате за следващата ни игра... но всеки над 13 е добре дошъл!!!

НЕ СПИРАЙ! Включи се в играта!!! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия