Британец изпитва истинска фобия от жени

Нийл Дандо е на пръв поглед съвсем типичен британец. Той страда от „хронична свенливост в любовта” и никога за своите 27 години не е имал каквито и да е интимни контакти с жени, дори и целувки. На служебното си място той се среща с ра

2009-09-24 08:58:24
Британец изпитва истинска фобия от жени
Нийл Дандо е на пръв поглед съвсем типичен британец. Той страда от „хронична свенливост в любовта” и никога за своите 27 години не е имал каквито и да е интимни контакти с жени, дори и целувки.

На служебното си място той се среща с различни жени, но няма проблем, докато някоя от тях не му привлече вниманието. Влюби ли се, той получава истински нервен срив, пристъпи на тревожност и дори страх.

Според американския лекар Брайън Гилмартин от по-леки фобии към жени страдата близо 1,7 милиона американци. Досега такова заболяване все още не е регистрирано в медицината, но това ще се случи в скоро време, тъй като не малко хора имат такъв проблем. Самият Нийл разбрал, че не е сам в страданието си, след като започнал да търси в интернет мъже с подобни оплаквания. Той се надява заедно да намерят решение на проблема си и най-после да му се усмихне и на него късмета и да изживее хубавите страни на любовта.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия