Малки или неудобни - британките винаги ги купуват

4% от британките си купуват обувки, без значение, че не им стават или са им неудобни, стига да са на мода. Цели 37% от жените са съгласни да се примирят, че обувките им стискат, ако те са модни и изглеждат хубаво. Този проблем не се среща само при

2009-09-08 14:19:44
Малки или неудобни - британките винаги ги купуват
4% от британките си купуват обувки, без значение, че не им стават или са им неудобни, стига да са на мода.

Цели 37% от жените са съгласни да се примирят, че обувките им стискат, ако те са модни и изглеждат хубаво. Този проблем не се среща само при жените, а и при мъжете. 17% от тях също си взимат обувки, които не са техния номер. Явно в последно време мъжете ни настигат по каприз и мания да бъдем модерни.

Много от жените, когато видят хубава обувка, трудно успяват да си кажат, че не трябва да я купуват, защото не е техния размер и ще им стиска и ще им бъде неудобна, а това определено ще засенчи щастието, че имаме хубава и модна на външен вид обувка. А и неудобните обувки са опасни за здравето и водят до изкривяване на крака и умора.

Все повече хора носят обувки, които не са за тях, било то заради различния размер или просто, защото не са им удобни, но въпреки всичко те ги носят ежедневно и така излагат здравето си на риск.

Разбира се, че е хубаво всяка жена(а и мъжете също)да държи на себе си, да изглежда добре и да носи модерни дрехи и обувки. Но ежедневното носете на обувки, които ни създават дискомфорт, които са на невероятно високи токчета е опасно и трябва от време на време да носим ниски обувки, за да не пренатоварваме краката си и после да нямаме излишни ядове. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия