40-годишните жени носят минижупи

Британките се осмеляват да носят минижупи до 40-годишна възраст. Преди време малко жени бяха готови след 33-годишна възраст да покажат краката си, като носят късите полички. Явно в днешно време жените полагат повече грижи за тялото си, ползват пов

2009-09-02 12:16:35
40-годишните жени носят минижупи
Британките се осмеляват да носят минижупи до 40-годишна възраст. Преди време малко жени бяха готови след 33-годишна възраст да покажат краката си, като носят късите полички.

Явно в днешно време жените полагат повече грижи за тялото си, ползват повече продукти за стягане, хидратиране и пр. и са по-доволни от тялото си и не се свенят да го показват.
Ако тази тенденция се запази като нищо жените към 50-годишна възраст също да носят минижупи(засега само Лили Иванова се осмелява)и да не се притесняват от това.

Средната възраст на жени, които са си закупили в последните 6 месеца къси поли до 36 сантиментра, е 40 години. През 1980 година жените до 34 години са носили минижупи, след това са ги изхвърляли от гардероба си.

Момичетата купуват първия си минижуп на 15-16-годишна възраст. Когато са 18-19-годишни те носят още по-къси полички - от 46 сантиметрова пола минават на 36. На 23 години те се чувстват достатъчно добре и с хубаво тяло и обличат 32 сантиметрови минижупи. След тази възраст дължината на полата почва да се увеличава. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия