VIP квартири за отличниците в УНСС

631 отлични студенти на УНСС ще разполагат с 223 VIP квартири в блок 24 в Студентски град. През лятото жилищната сграда беше изцяло ремонтирана с 6,6 млн. лв. държавни пари. Така от тази есен студентите от УНСС с най-висок успех ще имат възможност

2009-08-24 12:47:07
VIP квартири за отличниците в УНСС
631 отлични студенти на УНСС ще разполагат с 223 VIP квартири в блок 24 в Студентски град. През лятото жилищната сграда беше изцяло ремонтирана с 6,6 млн. лв. държавни пари.

Така от тази есен студентите от УНСС с най-висок успех ще имат възможността да живеят в луксозни квартири с подменена дограма, ламинат, модерно обзаведени бани, нови бюра и дори цифрова телевизия. Цялото това удоволствие ще им струва само 30-35лв. на месец, като в тази цена са включени и сметките за ток и вода. Цифровата телевизия и интернета обаче ще трябва да се заплащат отделно.

Ремонтираната сграда носи и нещо повече от удобство за студентите – тя е санирана, поради което се очаква разходите за електроенергия да намалеят с цели 30-40%.

Министърът на образованието Йорданка Фандъкова предложи да бъдат налагани глоби на студентите, които не пазят стаите си. Домакинът на блокът ще е този, който ще следи какво става по коридорите с помощта на специално монтирани камери. Достъпът до блока ще е ограничен, тъй като там ще се влиза само с магнитни карти. Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия