Магдалена Джанаварова с дебютно видео - вижте го!

Маги, победителката в третия сезон на „Мюзик Айдъл”, засне първото си видео. То е към дебютния й сингъл „Трябва да знам”, който за първи беше представен пред публика на финала на музикалното шоу, което я превърна в звезда. Още

2009-08-20 15:02:35
Магдалена Джанаварова с дебютно видео - вижте го!
Маги, победителката в третия сезон на „Мюзик Айдъл”, засне първото си видео. То е към дебютния й сингъл „Трябва да знам”, който за първи беше представен пред публика на финала на музикалното шоу, което я превърна в звезда. Още тогава песента успя да влезе в сърцата на почитателите на българската музика и макар и досега да нямаше клип, парчето се радваше на висока гледаемост в сайтовете vbox и youtube.

Сега обаче видеото към песента е факт. То е дело на студио Forward Pictures, режисьор е Мартин Макариев, а зад камерата седи Андрей Андреев. За визията на Маги, излъчваща толкова красота и нежност, се е погрижила известната стилистка Ива Филипова от “VIP Success”. За заснемането на видеопродукцията голяма заслуга има и премиерът на България Бойко Борисов, който спази обещанието си, дадено на финала на „Мюзик Айдъл 3”, че ще помогне за реализацията на първото видео на победителката. По време на снимките не са липсвали и гафове - от екипа разкриват, че младата изпълнителка е успяла да навехне глезена си.

Клипът към песента на Маги „Трябва да знам” можете да видите тук:
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия