Бони М отново в България

Легендарните Бони М тази година ще се качат отново на българската сцена - те ще изнесат галаспектакъл на 5 декември в зала 1 на НДК. Местата за празничния концерт ще се ограничени, а билетите, които вече са пуснати за продажба, са на цени между 25

2009-08-12 16:31:37
Бони М отново в България
Легендарните Бони М тази година ще се качат отново на българската сцена - те ще изнесат галаспектакъл на 5 декември в зала 1 на НДК.

Местата за празничния концерт ще се ограничени, а билетите, които вече са пуснати за продажба, са на цени между 25 и 50лв, като са предвидени и ВИП места. Почитателите на дисколегендите ще имат възможността отново да се порадват на любимите си музиканти, които предизвикаха истински фурор миналата година, когато изнесоха два концерта в София. Тогава над 8000 души се забавляваха и танцуваха на някои от най-популярните парчета на Бони М – “Rivers of Babylon”, “Daddy Cool”, “Rasputin”.

Тази година групата мина и през Варна, Бургас, Добрич и Шумен, като изнесе там поредица от концерти, част от лятното им турне на Балканите.

Сега, по думите на Мейзи Уилямс, четиримата музиканти са подготвили уникален микс с хитови изпълнения в нови модерни аранжименти, с който се надяват наистина да зарадват българската публика. Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия