Виктория  Димитрова, незрящата участничка в "Мюзик айдъл 3" загуби в  рамките на 4 дни  баща си и дядо си. Майката на момичето е починала преди 5  години и  сега то остава само с баба си, която е болна и трудно подвижна.

Вики спечели сърцата на зрителите  освен с големия си талант и с  трагичната си история, доввела до ослепяванети й. Виновник за изгубеното й зрение е барабанистът  Димитър Симеонов, свирл  с групите "Сленг" и "П.И.Ф." Певицата разказва, че барабанистът редовно я пребивал, а от ударите  ретините на двете й очи се отлепили и от 4 години насам момичето е сляпо.

Поредната  трагедия за Вики започнала на 25 юли. Тогава си отишъл  50-годишния й баща Димитър.  Той работел като таксиметров шофьор и  изкарвал добри пари, но  според съседи имал много дългове   заради страстта си към комара. Съседите твърдят, че в пристъп на паника, Димитър се опитал да се самоубие. Лекарски екип го спасил, но той починал по-късно, вероятно от инфаркт.

Три дни след това, починал и дядото на певицата -  Людмил. Старият човек не можал да  понесе смъртта на сина си. Дядо Людмил винаги беше до Вики и й помагаше да се справя с  ежедневните предизвикателства. Скоро двамата трябвало  да заминат, за да бъдат оперирани очите на талантливата певица.

Двамата най-близки хора на Виктория бяха погребани в един  и същи ден в монтанското село Якимово.
Автор: Албена Иванова