Националното турне на Слави стартира успешно

Успешен старт постави националното турне на Слави и „Ку-ку бенд” вчера. Двайсет хиляди фенове се събраха на стадион „Хисто Ботев” във Враца, където се проведе първият концерт от общо 11-те запланувани концерта из цялата страна

2009-08-03 11:51:16
Националното турне на Слави стартира успешно
Успешен старт постави националното турне на Слави и „Ку-ку бенд” вчера. Двайсет хиляди фенове се събраха на стадион „Хисто Ботев” във Враца, където се проведе първият концерт от общо 11-те запланувани концерта из цялата страна. Специални гости във Враца бяха Софи Маринова и Устата, както и финалистите от „Мюзик айдъл”. Фойерверките и специалните ефекти пък спомогнаха концерта да се превърне в един наистина зрелищен спектакъл.

Екипа на турнето наброява 250 души, които заедно с техниката се превозват на цели 48 превозни средства. На сцената заедно със Слави и „Ку-ку бенд” излизат актьорите любимци на публиката Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев. Танцовите и музикални формации, които взимат участие в концертите, са балет "Магаданс", фолклорна формация "Етника", хип-хоп формацията на Мирослав Христов от "Танцувай с мен"-2, "Памбос денсинг център", както и Берковската духова музика. Специалните гости на турнето са Миро и Емануела, които вече са приготвили много приятни изненади за публиката.

Сцената на концертите е наистина внушителна – тя заема 300 кв. м, като към публиката от нея излизат напред „два ръкава”. Звуковата система също е на ниво - Eastern Acoustic с мощност 120 KW. Тя е разпределена на четири звукови кули, като по този начин успява да излъчи звука до всяко кътче на стадиона.
Феновете на Слави със сигурност ще останат много доволни, когато видят и чуят грандиозният спектакъл, който им е подготвил дългият шоумен.

Датите на останалите концерти са:
Плевен - 03.08
Велико Търново - 05.08
Русе - 07.08
Варна - 09.08
Несебър - 11.08
Бургас - 14.08
Хасково - 16.08
Стара Загора - 18.09
Пловдив - 20.08
Петрич - 22.08 Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия