Хамилтън надъхан за срещата си с Шумахер на пистата

На формулата в неделя Маса катастрофира и сега е в болница и се възстановява успешно. Той обаче няма да може да участва в състезанията до края на сезона. От Ферари взеха решение на негово място да дойде Михаел Шумахер, който вече официално се отказа

2009-08-01 20:56:57
Хамилтън надъхан за срещата си с Шумахер на пистата
На формулата в неделя Маса катастрофира и сега е в болница и се възстановява успешно. Той обаче няма да може да участва в състезанията до края на сезона. От Ферари взеха решение на негово място да дойде Михаел Шумахер, който вече официално се отказа от състезанията. Шумахер приел предложението и ще се състезава за Ферари.

Хамилтън не крие ентусиазма си, че ще може да се изправи на пистата лице в лице срещу Шумахер и ще направи всичко възможно, за да го победи. Люис Хамилтън стиска палци и пожелава бързо оздравяване на Фелипе Маса, но в същото време се радва, че има невероятната възможност да участва в състезанието с една легенда.

Бътън казва, че ситуацията за Шумахер не е благоприятна, но му прави чест, че е приел това предизвикателство и фактът, че е на 40 години изобщо не го прави неспособен или пък стар.
Шумахер не се е състезавал от 2006 година, а сегашният F60 дори не го е карал досега. Следващото състезание е във Валенсия и ще се проведе на 23 август с участието на Шуми. Михаел Шумахер бе съветник на Ферари и участваше в мотоциклетни състезания. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия