Милица: Голотата в новия ми клип не е самоцелна! (видео)

Милица предизвика множество коментари с новия си клип "Мъжете са лесни", чиято официална премиера бе на 29 юли в ефира на телевизия "Планета". Причината за широкия зрителски интерес към парчето е не само фактът, че младата звезда

2009-07-30 12:00:01
Милица: Голотата в новия ми клип не е самоцелна! (видео)
Милица предизвика множество коментари с новия си клип "Мъжете са лесни", чиято официална премиера бе на 29 юли в ефира на телевизия "Планета". Причината за широкия зрителски интерес към парчето е не само фактът, че младата звезда се появява в изключително горещи сцени с откровена голота, но го прави, задавайки въпроса: "Такава ли трябва да бъда - гола, агресивна и секси, за да ме харесаш? Защото ако това е, което искаш, не е проблем да го направя."

С провокативното видео Милица затвърждава мястото си сред новото поколение певици в жанра, които са готови да стигнат докрай в откровеността си към публиката, но и изискват отговор на въпросите си, защото те съвсем не са риторични.

Не случайно е избрана и провокативната визия на Милица в "Мъжете са лесни". В много от кадрите тя е почти гола, чувствайки се уютно в кожата си: "Избрахме тази визия за клипа, защото тексът на парчето го позволява и дори изисква - казва Принцесата на "Пайнер". - В никакъв случай голотата ми не е самоцелна, тя помага за внушението, което носи песента."

"Тази роля на прелъстителка й приляга идеално, защото освен всичко останало, тя има и много силно излъчване - на младо и красиво момиче, което се запазва в различните й превъплъщения", споделя режисьорът на видеото.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия