Бате Бойко е веднъж... Бате Бойко е министър председател

След дългоочаквана и оспорвана борба днес в 11:30 България има нов Мминистър - председател, който се казва Бойко Борисов. Бившият кмет на София представи своята програма за управление на страната, която включва борба с корупцията и възстановяване на

2009-07-27 13:06:27
Бате Бойко е веднъж... Бате Бойко е министър председател
След дългоочаквана и оспорвана борба днес в 11:30 България има нов Мминистър - председател, който се казва Бойко Борисов. Бившият кмет на София представи своята програма за управление на страната, която включва борба с корупцията и възстановяване на правовия ред в страната, реформа в съдебната система, възстановяване на европейското финансиране към страната, подобряване на финансовата сигурност на гражданите, развитие наобразованието и науката, опазване и популяризиране на националното и историческо наследство и др.

Правителството, съставено от Бойко Борисов бе прието с 162 гласа. БСП и ДПС гласуваха против правителството, но както и се и очакваше техния глас остана глас в пустиня - така както пожела българския народ и постави въпросните две партии в девета глуха.

Да ние честито ново правителство! Успех! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия