Помогнете на Бригита! Над 320 човека вече го направиха

Кампанията  на Бригита може да бъде подкрепена и чрез изпращане на кратко съобщение SMS с текст DMS Bety на номер 17 777 (за абонати на Mtel, GLOBUL и vivatel). За изпращането на дарителския SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС. Над 320 ч

2009-07-22 10:26:29
Помогнете на Бригита! Над 320 човека вече го направиха
Кампанията  на Бригита може да бъде подкрепена и чрез изпращане на кратко съобщение SMS с текст DMS Bety на номер 17 777 (за абонати на Mtel, GLOBUL и vivatel). За изпращането на дарителския SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Над 320 човека бяха сред гостите на вчерашното специално благотворително парти в столичния  клуб „Червило”. За благородната кауза пяха Сантра и Кристо, а всички средства от входа на събитието, както и сумата, набрана в специална урна, отиват за планираното лечение на Бригита в Германия.

„Никой  не е „застрахован” пред подобни  съдбовни стечения на обстоятелствата, които променят не само твоя живот, но и този на всички около теб. Ние сме тук, за да помогнем на това прекрасно момиче отново да танцува”, сподели певицата Сантра. „В такива моменти всички трябва да сме единни в името на общата цел. Искам Бригита точно след една година да бъде на този дансинг и отново да танцува!”, емоционално добави изпълнителят Кристо. На сцената те посветиха на Бети специално акапелно изпълнение на хита си „Без теб”.

Вечерта на Бригита в Червило беше поредната  активност от каузата по набиране на средства на пострадалото в тежка автомобилна катастрофа деветнадесет-годишно момиче, наречена SOS Бети (www.sosbety.org). Германски специалисти гарантират успешно възстановяване срещу сумата от 80 000 евро, която не е по силите на семейството на Бети. За да има успех, първата операция е насрочена за 15 август тази година, а към момента с помощта на стотици дарения от различни хора и компании, общата сума, набрана по кампанията е в размер на около 40 000 евро. Копия от оригиналните документи, свързани с кампанията, както и различните варианти за спонсориране на каузата, можете да откриете на www.sosbety.org.

Кампанията  на Бригита може да бъде подкрепена и чрез изпращане на кратко съобщение SMS с текст DMS Bety на номер 17 777 (за абонати на Mtel, GLOBUL и vivatel). За изпращането на дарителския SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС. Повече информация можете да откриете на www.dmsbg.com. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия