“Време е“ и “В мрежата съм“ на изпита по журналистика в УНСС

"Време е" и "В мрежата съм!" са темите, които се паднаха днес на писмения изпит по журналистика в УНСС. Темите бяха изтеглени в 2005 аудитория на УНСС точно в 8:45ч. от кандидат-студентките Петя Каравасилева от София и Теодора Ил

2009-07-21 15:34:51
“Време е“ и “В мрежата съм“ на изпита по журналистика в УНСС
"Време е" и "В мрежата съм!" са темите, които се паднаха днес на писмения изпит по журналистика в УНСС.
Темите бяха изтеглени в 2005 аудитория на УНСС точно в 8:45ч. от кандидат-студентките Петя Каравасилева от София и Теодора Илианова от Варна.

Кандидат-студентите, които ще пишат по една от двете теми по избор, са 444. Устният изпит по журналистика е на 26 юли (неделя) и на него ще се явят само кандидат-студентите, получили на днешния писмен изпит оценка не по-ниска от добър 4.00.

Местата в направлението "Обществени комуникации и информационни науки" са общо 50 – приемат се 25 момчета и 25 момичета, което означава, че за едно място ще се борят средно по 9 човека.
Тази година УНСС ще приеме 3450 студенти в общо 9 професионални направления и поднаправления - Социология/икономика и общество, Политически науки, Обществени комуникации и информационни науки, Право, Администрация и управление, Финанси, счетоводство и контрол, Икономика и бизнес, Икономика с чуждоезиково обучение и Икономика с преподаване на английски език.

Първото класиране ще бъде на 1 август. Пожелавам успех на всички кандидат-студенти! Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия