U2 взриви Берлин (видео)

Легендарната група U2 взриви публиката в Берлин в събота. Хиляди почитатели на ирландската банда се стекоха на Олимпийския стадион в германската столица, за да чуят най-новите им хитове. Момчетата от U2 не само представиха някои от песните от новия с

2009-07-20 11:34:23
U2 взриви Берлин (видео)
Легендарната група U2 взриви публиката в Берлин в събота. Хиляди почитатели на ирландската банда се стекоха на Олимпийския стадион в германската столица, за да чуят най-новите им хитове. Момчетата от U2 не само представиха някои от песните от новия си албум “No Line On The Horizon”, но също така зарадваха многобройните си фенове и със стари парчета, превърнали се вече в емблематични за групата. Близо двучасовият спектакъл беше наистина грандиозен, изпълнен с много музика и добро настроение. Специалната кръгла сцена, поставена в средата на стадиона, позволи на почитателите от цял свят да видят своите любимци отблизо.

Следващият концерт на рок бандата ще бъде в холандската столица Амстердам. Очаквайте директно предаване от Загреб, където TeenProblem ще окупира стадиона.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия