Забавно развиващи се: От къде влизат бебетата?

Съветите на Ди. В отговор на "Забавно развиващи се: От къде излизат бебетата?" Тук бихте могли да прочетете напълно обоснован труд на даровитият ми научен сътрудник относно това, от къде излизат децата. Да, обаче това не ви е достатъч

2009-07-19 15:56:50
Забавно развиващи се: От къде влизат бебетата?
Съветите на Ди.

В отговор на "Забавно развиващи се: От къде излизат бебетата?"

Тук бихте могли да прочетете напълно обоснован труд на даровитият ми научен сътрудник относно това, от къде излизат децата. Да, обаче това не ви е достатъчно за да твърдите, че сте се запознали със света на големите. Причинно-следствената връзка изисква да уточним, аджеба, от къде ВЛИЗАТ децата..тъй като за да излезе нещо, то трябва първо да е влязлооооо.

И така, разтваряйки големите книги и зареждайки любимите научно-образователни филмчета на пръв поглед виждаме, че има доста възможни входни пунктове към автономната зона на един съвременно-рус инкубатор за деца. За по-нагледно представяне на тъй желаната от мнозина зона, бихме я сравнили с друга напредничава индустрия в наши дни – архитектурата. Не гледайте учудено, защото обектът на нашите научни сравнения ще бъде една средно-голяма сграда, в която дебаркира групичка многомилионна челяд.

1.    Параден вход – това е първото нещо, което ни се набива дълбоко в съзнанието, особено на по-младите. Като първо е и най-изтъркано. Все пак, най-лесно е да щурмуваш логичният ентранс към святата сграда, и понеже всеки аматьор-редник би се справил с тази задача, няма да ви отегчаваме с дълбоко описание на изтъркания (може и с ‘пре’) вариант.

2.    Служебен вход – това е метод за напреднали дечица. Тяхното желание да навлязат в сградата през него не винаги се овенчава с успех и поощрение...от самата сграда. На стандартните такива, по принцип входът се намира в посока ‘изток-запад’ по отношение на главния... ноо с това модерно строителтво днес, вече нищо не се знае.

3.    Аварийните входно-изходни пунктове по високите етажи на сградата – както всички знаем, СИГУРНОСТТА НА ПЪРВО МЯСТО (*размахва пръст поучително*)! Ето за какво служат аварийните входове, в нашия случай. Заради ред нормативни заповеди, входовете са няколко, като дечицата по принцип избират най-основния, централно разположен на фасадата на сградата. Странно, но често това е и тяхната крайна цел по отрупания с препятствия път към осем......завладяването и. Дето се вика – ако успеят, ще пожънат посятите семена на своя труд.


Надяваме се с колегата, че с това да сме изчерпали поне в начална фаза вашите въпроси около входно-изходните навици на децата. За по-подробни изследвания, моля включете и фантазията си. Приятно занимание желая на всички. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия