Новото лице на Борат - Бруно вече е в България!

Новата комедия на Саша Барън Коен „Бруно” е забранена за излъчване в Унгария. 9 човека от 14-членната комисия на Министерството на културата гласуваха за тотална забрана на филма, който вече оглави класациите и от двете страни на Атлантич

2009-07-17 17:05:24
Новото лице на Борат - Бруно вече е в България!
Новата комедия на Саша Барън Коен „Бруно” е забранена за излъчване в Унгария. 9 човека от 14-членната комисия на Министерството на културата гласуваха за тотална забрана на филма, който вече оглави класациите и от двете страни на Атлантическия океан. Като основни причини за решението си комисията посочи художествено неоправданата показност на полови органи и сексуални взаимоотношения, хомосексуалните актове в излишно детайлизирани сцени, нецензурирания език, садизъма и анти-социалното поведение. Въпреки решението на консервативна Украйна обаче, филмът вече се радва на огромен зрителски интерес. Неговата официална световна премиера беше на 7 юли, докато в България тя е днес, на 17-и. Така че филмът вече е в кината и може да се гледа и от българските почитатели на киното.

След „Борат” това е поредната комедия на Саша Коен, като този път сарказмът му е насочен към модната индустрия, хомофобията и маниите на звездите. Коен, който е и сценарист на филма, се преобразява в хомосексуален водещ на светско клюкарско предаване, самопровъзгласил се за "Гласът на австрийската младежка телевизия". Но за да разберете повече за филма, ви препоръчвам направо да го гледате, стига да сте над 16 години и да си падате по по-пиперливия хумор.
Тук можете да видите и трейлъра на филма:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия