Милица: Наистина ли сексът продава?

Принцесата на "Пайнер" работи усилено върху ново парче, което се очаква да бъде готово до края на месеца. Песента носи провокативното заглавие "Мъжете сте лесни" и продължава темата за отношенията мъже-жени, започната от младата п

2009-07-15 07:19:32
Милица: Наистина ли сексът продава?
Принцесата на "Пайнер" работи усилено върху ново парче, което се очаква да бъде готово до края на месеца. Песента носи провокативното заглавие "Мъжете сте лесни" и продължава темата за отношенията мъже-жени, започната от младата певица в последния й хит "Сексът продава".

"Основната идея на парчето е следната - младо момиче задава на мъжа, който иска да бъде с нея, въпроса: Наистина ли сексът продава? Трябва ли да бъда и аз като всички останали, за да ме харесаш? Трябва ли да бъда разюздана, покварена и агресивна, за да се впиша в рамката?"

Според младата певица темата е повече от актуална и си заслужава да бъде отразена в музиката й. Парчето е ритмично и запомнящо се и поднася този иначе сериозен въпрос с хумор и лек ироничен привкус.

"Много се вълнувам как ще се приеме "Мъжете сте лесни" - казва Принцесата на "Пайнер". - Надявам се да се хареса както и "Сексът продава". С екипа ми вече имаме страхотна идея и за видеоклипа, който ще снимаме този месец и предполагам, че до август ще е на екран в Планета ТВ." Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия