Диди от Planet Voice ви кани в Бургас и Варна

Лятната вълна  не подминава и Planet Voice по The Voice TV. Чаровната  водеща на предаването Диди тръгва на обиколка по родното Черноморие, където ще се снимат няколко предстоящи предавания. Желанието не екипа на Planet Voice е феновете

2009-07-09 16:26:06
Диди от Planet Voice ви кани в Бургас и Варна
Лятната вълна  не подминава и Planet Voice по The Voice TV. Чаровната  водеща на предаването Диди тръгва на обиколка по родното Черноморие, където ще се снимат няколко предстоящи предавания.

Желанието не екипа на Planet Voice е феновете на музикалната телевизия да станат главни герои в предаването. Затова Диди ги кани на среща в Бургас на 13 юли, точно в 12 ч. на моста. Оттам всички дружно ще изберат  подходяща лятна локация за снимките – плажа, морската градина или някое друго емблематично за Бургас място. Там зрителите ще бъдат нейни гости и всички заедно ще разговарят за нещата, вълнуващи младите хора.

Същият сценарий ще се повтори два дни по-късно във Варна. На 15 юли Диди ще очаква зрителите си до фонтана на сцена „Морска раковина“ в Морската градина отново точно в 12 ч. 

Записаните  с дейното участие на зрителите-гости  предавания Planet Voice ще бъдат излъчени през август в ефира на The Voice TV - събота от 15 ч. и неделя от 20 ч. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия