Бойко спечели! Младите забиха шамар на Станишев

Шах с пешката. Това е фразата, която най-добре илюстрира изборите за 41-во Народно събрание. След ожесточена предизборна кампания и всевъзможни трикове за манипулиране на вота младите хора в страната се мобилизираха до краен предел и поднесоха неприя

2009-07-06 09:13:34
Бойко спечели! Младите забиха шамар на Станишев
Шах с пешката. Това е фразата, която най-добре илюстрира изборите за 41-во Народно събрание. След ожесточена предизборна кампания и всевъзможни трикове за манипулиране на вота младите хора в страната се мобилизираха до краен предел и поднесоха неприятна изненада на управляващите и търговците на гласове като вдинаха избирателната активност над 65%, което е рекорд за последните 20 години.

Оказва се, че ГЕРБ е подкрепен от по-голямата част от младите хора в страната между 18-25 години. На второ място остана столетницата, която управява до вчера и на която и пищят ушите все още от забития шамар, който младите забиха вчера на тройната коалиция. Всеки млад човек у нас вече може да се гордее, защото ние наистина показахме, че България може да бъде нормална държава, България има воля да свали правителството, което го ограбва и мачка последните 4 години, че България може да решава сама съдбата си без влиянието на държави извън Европейския съюз. На печелившите честито!

И сега еидн музикален поздрав за... бате Бойко :)

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия