Блога на Станишев бе хакнат от няколко Бесни, но иначе обикновени граждани на република България. Така се представят младите хакери, които разпердушихина сайта на премиера само 3 дни преди изборите. Началната страница бе заменена със следното съобщение:

"Изключително тъпи и некадърни трябва да сте червени боклуци такива, ако смятате, че безочливата ви жалка кампания, би могла да заблуди нещо различно от един необразован и некадърен човек. Това ли е електората ви?
Толкова ли сте смешни, че паднахте до най-елементарното ниво на манипулация и лъгане?... к"во ли питам... то е ясно!!!
Писна ни да обирате България пред очите ни, да съсипвате природните й богатства и да оронвате авторитета ни като нация... Взимайте си ДПС с вас и хващайте дивия!!! Позор е слаба дума за вас и вашите дела."

С по-ситен шрифт на сайта по-долу бе изписано следния послепис: "не сме "платени хакери", и не го правим от името на някоя политическа партия, ние просто мразим ВАС!!! Ние и хората като нас сме бъдещето на България и всеки божи ден се скъсваме от работа и мизерстваме заради вашата безочливост и НАГЛОСТ!!! Левски и Ботев не са си дали живота, за да си пълните вие гушките!!"

Само час след хакването на сайта - той бе свален. Проверка показа, че на адрес станишев.ком се вижда истинският сайт. За това ние ви предлагаме скрийшот, направен от мечка.ком.

Автор: Александър Ненов