Хакнаха Блога на Станишев предизборно

Блога на Станишев бе хакнат от няколко Бесни, но иначе обикновени граждани на република България. Така се представят младите хакери, които разпердушихина сайта на премиера само 3 дни преди изборите. Началната страница бе заменена със следното съобщен

2009-07-02 14:58:59
Хакнаха Блога на Станишев предизборно
Блога на Станишев бе хакнат от няколко Бесни, но иначе обикновени граждани на република България. Така се представят младите хакери, които разпердушихина сайта на премиера само 3 дни преди изборите. Началната страница бе заменена със следното съобщение:

"Изключително тъпи и некадърни трябва да сте червени боклуци такива, ако смятате, че безочливата ви жалка кампания, би могла да заблуди нещо различно от един необразован и некадърен човек. Това ли е електората ви?
Толкова ли сте смешни, че паднахте до най-елементарното ниво на манипулация и лъгане?... к"во ли питам... то е ясно!!!
Писна ни да обирате България пред очите ни, да съсипвате природните й богатства и да оронвате авторитета ни като нация... Взимайте си ДПС с вас и хващайте дивия!!! Позор е слаба дума за вас и вашите дела."

С по-ситен шрифт на сайта по-долу бе изписано следния послепис: "не сме "платени хакери", и не го правим от името на някоя политическа партия, ние просто мразим ВАС!!! Ние и хората като нас сме бъдещето на България и всеки божи ден се скъсваме от работа и мизерстваме заради вашата безочливост и НАГЛОСТ!!! Левски и Ботев не са си дали живота, за да си пълните вие гушките!!"

Само час след хакването на сайта - той бе свален. Проверка показа, че на адрес станишев.ком се вижда истинският сайт. За това ние ви предлагаме скрийшот, направен от мечка.ком.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия