Венесуела забрани диетичната Кола

Властите във Венесуела издадоха заповед всички продукти с марката Coke Zero да бъде изтеглени от търговската мрежа с оглед "запазване на здравето на венесуелците". Това е първа и най-вероятно последна атака на правителството на Венесуела ср

2009-06-11 10:33:05
Венесуела забрани диетичната Кола
Властите във Венесуела издадоха заповед всички продукти с марката Coke Zero да бъде изтеглени от търговската мрежа с оглед "запазване на здравето на венесуелците". Това е първа и най-вероятно последна атака на правителството на Венесуела срещу  диетичната напитка, която навлезе на пазара едва април месец тази година.

По-рано тази година президентът Уго Чавес път буквално изгони компанията от поземлен участък с заръките "Кока Кола да отидат с машините си в саваната".

Припомняме ви, че подобни агресивни методи срещu напитката е имало и преди години когато комунистическите държави посредством техните правителства са налагали мнението, че американските войници се напивали с Кока Кола. Факт, който е далеч от истината.

Въпреки атаките Кока Кола е една от най-продаваните и най-разпознаваеми търговски марки на пазара. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия