Слави вкарва троянски кон в парламента

На Слави му писна. Писна му от всички тези знайни и незнайни 240 депутата, които стоят и бездействат или крадат българския народ. За да пребори системата Слави е предприел интересен подход като издигна кандидатурата на Валерия Петрова като мажоритаре

2009-06-10 10:11:47
Слави вкарва троянски кон в парламента
На Слави му писна. Писна му от всички тези знайни и незнайни 240 депутата, които стоят и бездействат или крадат българския народ. За да пребори системата Слави е предприел интересен подход като издигна кандидатурата на Валерия Петрова като мажоритарен кандидат.

Коя е Валерия Петрова?
Валерия е млада и ентусиастка, която наскоро си позволи да направи забележка на министър Гагаузов (Министерство на регионалното развитие и благоустройството), който нарушавал собствената си забрана за тютюнопушене в министерството. Както може би предполагате тя бе моментално уволнена. Оказва се, че 25 годишната Валерия е единствения човек във въпросното министерство, който е имал някакви принципи и е искал правилата да се спазват. Подобно поведение е в разрез с разбиранията на управляващите през последните 20 години и вместо да се отърват от нея те направиха възможно най-черната кампания за себе си и най-добрата реклама за Валерия.

Сега тя е на път към парламента където несъмнено ще влезе на следващите избори след месец. Според това, което сподели в своето шоу тя ще дава отчет пред него и зрителите за това какво се случва в българския Парламент - реално. Без префърцулени приказки, без разговори по 2 часа, след което остава усещането, че нищо не се е казало, без цензура. Оказва се, че за първи път България ще има реален депутат, който си заслужава мястото в родния парламент. Групата във ФейсБук "Искам Валерия Петрова за народен представител" вече е събрала над 2800 участника и всеки час нараства!

Желаем успех на Валерия и ще ви държим в течение как се развиват нещата около нея :) Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия