Внимание! Сайт продава съмнителни билети за Мадона

Наскоро сайтът ни получи сигнал, че към наши потребители са отправени предложения за билети на Мадона. Въпросният сайт, чрез който се предлагат билетите е madonnatickets.eu. При направената от нас проверка установихме, че въпросният сайт няма право д

2009-06-02 16:17:58
Внимание! Сайт продава съмнителни билети за Мадона
Наскоро сайтът ни получи сигнал, че към наши потребители са отправени предложения за билети на Мадона. Въпросният сайт, чрез който се предлагат билетите е madonnatickets.eu. При направената от нас проверка установихме, че въпросният сайт няма право да продава билети за концерта на Мадона. Ето и официалното становище на изпълнителния директор на Тикетпро България - официалния продавач на билетите за концерта на Мадона.

Искам да подчертая, че нито Тикетпро България, нито организатора на събитието София Мюзик Ентърпрайсис са оторизирали, или дали съгласието си за продажба на билети за това събитие на трети лица.

В случая се касае за абсолютно нерегламентирана и неправомерна дейност извън закона, целяща спекула.

Моля да информирате клиентите си, че в касите на Тикетпро България все още има налични билети от всички ценови катгории на преварително обявените официални цени.

Билети могат да бъдат закупени и онлайн единствено на www.ticketpro.bg

Желаещите да закупят пълният ВИП Пакет (билет за концерта във ВИП сектора на стадион Васил Левски, плюс достъп до специалната ВИП зала и официален промо-пакет сувенири на певицата) могат да посетят нашия централен офис на ул. Иван Рилски 15 в София.


Припомняме ви, че за концертът на Металика бяха пуснати в продажба по подобен начин фалшиви билети, които в последствие не бяха допуснати до концерта. За да избегнете подобни грозни и неприятни сцени моля купувайте билети САМО от оторизираните сайтове и каси в страната. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия