Мацка на деня: Кейт Хъдсън (снимки)

Кейт Хъдсън е американска актриса родена в Лос Анджелис на 19 април, 1979 година в семейството на Голди Хоун и Бил Хъдзън. Родителите й се развеждат 8 месеца след раждането й. Има брат, актьорът Оливър Хъдзън, с който биват отгледани от майка си и дъ

2009-06-01 15:28:33
Мацка на деня: Кейт Хъдсън (снимки)
Кейт Хъдсън е американска актриса родена в Лос Анджелис на 19 април, 1979 година в семейството на Голди Хоун и Бил Хъдзън. Родителите й се развеждат 8 месеца след раждането й. Има брат, актьорът Оливър Хъдзън, с който биват отгледани от майка си и дългогодишния й партньор в живота Кърт Ръсел.

Големият си пробив в киното Кейт Хъдсън прави с участието си във филма "Почти известни", който й носи номинация за Оскар за най-добра актриса във второстепенна роля и награда Златен Глобус в същата категория. След като отхвърля предложената й роля за "Спайдърмен", тя участва във филма "Четирите пера", който е по-скоро разочарование за критиката и публиката.

Следват участия в "Как да разкараш гаджето за 10 дни", "Шперцът", "Аз, ти и Дюпри". На 8 февруари, 2008 премиерно излиза новият филм с нейно участие "Златна възможност", където за втори път си партнира с Матю Макконъхи, след "Как да разкараш гаджето за 10 дни.

Още снимки на Кейт











Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия