Миро триумфира на наградите на БГ радио!

Вчера се проведоха годишните музикални награди на БГ Радио. Шоуто беше грандиозно, а наградите не малко. На церемонията по връчването на призовете се изявиха Галя, Елица и Стунджи, Дидо и Д2, Миро, Криста, Тома и още много други бг изпълнители. З

2009-06-01 09:08:09
Миро триумфира на наградите на БГ радио!
Вчера се проведоха годишните музикални награди на БГ Радио. Шоуто беше грандиозно, а наградите не малко.
На церемонията по връчването на призовете се изявиха Галя, Елица и Стунджи, Дидо и Д2, Миро, Криста, Тома и още много други бг изпълнители.

За БГ дебют бе наградена Нора Караиванова от Мюзик Айдъл 2, а Невена, която спечели първото издание на формата, бе избрана за изпълнителка на годината.
За БГ дует бяха избрани Нина  Николина и Калин Вельов, а за БГ група - БТР.

В най-престижните категории, за БГ изпълнител, БГ албум и Бг песен, единодушно бе избран Миро, съответно с албума "Омиротворен" и песента "Губя контрол, когато" .
Графа взе приза за БГ текст и БГ видео за песента си "Враг".

Специално обръщение към българските музиканти направи Боно Вокс от U2, който подкрепи екологичната тема на цялата церемония. Маргарита Хранова пък тази година взе наградата за БГ вдъхновител. Тя пя заедно с водещите Любо и Орлин Павлов, закривайки церемонията с най-големия си хит "Устрем". Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия