Мацка на деня: Елизабет Хърли (снимки)

Елизабет Хърли е една от най-харесваните актриси от миналото време. Тя все още е в страхотна форама и много жени и завиждат за това. Лиз Хърли е родена през далечната 1965 г. в Хемпшир, Великобритания. През 1995 г. Лиз Хърли става лице на "Es

2009-05-27 12:43:41
Мацка на деня: Елизабет Хърли (снимки)
Елизабет Хърли е една от най-харесваните актриси от миналото време. Тя все още е в страхотна форама и много жени и завиждат за това. Лиз Хърли е родена през далечната 1965 г. в Хемпшир, Великобритания.

През 1995 г. Лиз Хърли става лице на "Este Lauder". В първите месеци на работа с компанията тя представя най – продавания парфюм „Pleasures”. През 2007 г. договорът й с компанията бе подновен за следващите 13 години.

Появява се няколко пъти на корицата на списание „Vogue”. През 2005 г. нейната модна линия бански костюми с името „Elizabeth Hurley Beach” прави фурор на модната сцена.
През 2004 г. „Daily Mail” обявява, че спечеленото от Елизабет Хърли по време на нейната кариера възлиза на 13 млн. долара.

За безумната екстравагантност на Елизабет Хърли говори следната реплика, в която разбира се има и голяма доза английски хумор: "Бих се самоубила, ако бях дебела като Мерилин Монро".

Засега обаче такава опасност няма! Лиз продължава да бъде боготворена от много тийнейджърки, мечтаещи да извървят нейния път, преследвайки славата.

Още снимки на Елизабет Хърли










Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия