Дарби предлага академични стипендии от 20% до 50%

Консултантска къща за образование в чужбина Дарби предлага Академични стипендии от 20% до 50% и една пълна 100% стипендия за футболни таланти в Brooke House College, Англия Месец юни – месецът на големите възможности с Дарби Brooke Hous

2009-05-25 09:18:14
Дарби предлага академични стипендии от 20% до 50%
Консултантска къща за образование в чужбина Дарби предлага Академични стипендии от 20% до 50% и една пълна 100% стипендия за футболни таланти в Brooke House College, Англия

Месец юни – месецът на големите възможности с Дарби

Brooke House College е училище, създадено преди 40 години училището е международен бординг колеж за средно образование. В него се обучават ученици от 14 до 19 годишна възраст от различни краища на света. Около 10% от тях са англичани.

Brooke House College се намира в малкия английски град Market Harborough, разположен на час път с влак северно от Лондон  и на час и половина от Heathrow с кола.

Колежът разполага с три отлично оборудвани лаборатории за практическа работа,   компютърна зала, отлично оборудвано арт студио и библиотека.

Настаняването на учениците е  в пет много добре оборудвани сгради. Момичетата и момчетата живеят  в стаи с едно,  две или три легла. Във всяка от сградите има всекидневна с телевизор и видео. Мястото за срещи на учениците е така наречената Games Room, която разполага с басейн, маса за тенис, сателитна телевизия и игри.

Brooke House College остава отворен по време на  всички ваканции през учебната година и учениците могат да останат, ако желаят да не се прибират по домовете си.

Освен обучение, на учениците се предоставят възможности за спорт и различни социални дейности. Колежът има два футболни и баскетболни отбора, които се състезават с отбори на други училища.

   Учебни програми:


За най-добрите, за академично подготвените, за отлично владеещите английски език, за лидери, за бъдещи мотивирани студенти Brooke House College, училище за средно образование в Англия и Консултатнска къща за образование в чужбина “Дарби” обявяват  конкурс за Академични стипендии в размер от 50% до 20%.

Стипендиите, които Brooke House College и Дарби предлагат важат за всяка от годините, през които ученика се обучава в колежа и са част от годишната такса. Кандидатите трябва да са на възраст от 14 до 18 години.

На 6 и 7 юни 2009 година в София Brooke House College ще проведе изпит по английски (писмено и устно) и по математика (писмено). Размерът на стипендиите зависи от резултатите от положените изпити.

Подгответе се на време като се запознаете с английската образователна система и подготвите Вашето автобиографично есе. Консултантите на Дарби ще ви помогнат да се ориентирате в материала по математика и английски език, включени в изпитите.

За всички футболни таланти Brooke House College, Дарби и Българската професионална  футболна лига обявяват конкурс за пълна футболна стипендия на Футболната Академия на английското училище. Конкурсът се провежда за втора година.

През 2008г. победителят Маргарит Георгиев спечели стипендията с изключителния си талант. Той вече учи в Brooke House College Football Academy със своите връстници от целия свят.

Конкурсът е за момчета между 14 – 19. Участниците трябва да играят в национални младежки футболни отбори, да участват или да са били част от националния младежки футболен отбор, да имат готовност за сериозна работа на футболното игрище, да очакват реализация на най-високо футболно ниво, да имат добро отношение към учебния процес.
Конкурсът ще се проведе в три последователни дни в периода от 08 до 12 юни 2009г.

Участниците трябва да представят записи на свои участия във футболни мачове и CV. Всички млади таланти ще бъдат наблюдавани от специална комисия по време на тренировки и нормални срещи между отбори, ако има такива по време на конкурса

Регистрация за участие в конкурса до  30 май 2009г. в офисите на Консултантска къща за образование в чужбина Дарби.

Научете повече за Дарби тук! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия