Преслава с два нови клипа през май! Тотални хитове!

Този месец ще донесе на феновете много нови хитове. Преслава се е вдъхновила и е подготвила не един, а цели два нови клипа, на най-новите си парчета. Едното е дует и се казва "Бързо ли говоря", реализирано с помощта на Борис Дали. Това е те

2009-05-13 15:29:16
Преслава с два нови клипа през май! Тотални хитове!
Този месец ще донесе на феновете много нови хитове. Преслава се е вдъхновила и е подготвила не един, а цели два нови клипа, на най-новите си парчета. Едното е дует и се казва "Бързо ли говоря", реализирано с помощта на Борис Дали. Това е техният втори дует и определено дава заявка за превръщането си в хит на лятото.
Второто изпълнение носи името "Зле разпределени" и също е гласено за хит.

След ангажиментите на Преслава в Къщата на “VIP Brother 3″ мисията й за подпомагане на деца в неравностойно положение продължава. Певицата е съпричастна с инициативата на в. “Будилникъ” за събиране на средства за нови кувьози за българските болници.

По време на гастрола си в Лондон, в края на май, Преслава ще се срещне с най-големите дарители, за да ги поздрави лично. Средствата ще се набират сред българските емигранти в Англия на благотворителен търг, на 24 май, в центъра на общността “Див петел”. На него ще се наддава за спортни екипи на родните футболни звезди на Албиона – Димитър Бербатов, Валери Божинов, Мартин Петров.

Снимки на звездата може да видите ТУК Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия