Мацка на деня: Кристина Милиан (снимки)

Красавицата Кристина Милиан се занимава с кино и музика от съвсем малка. Още в ранна възраст, тя се явява на специален кастинг и Ани Уорбъгс избира именно нея за участие в театрален мюзикъл. След това започват да валят предложения от предавания, ф

2009-05-11 15:22:29
Мацка на деня: Кристина Милиан (снимки)
Красавицата Кристина Милиан се занимава с кино и музика от съвсем малка. Още в ранна възраст, тя се явява на специален кастинг и Ани Уорбъгс избира именно нея за участие в театрален мюзикъл.

След това започват да валят предложения от предавания, филми, серили и т.н. Кристина обаче знае какви са целите й, и отхвурля много от оферсите. Това и носи само късмет и на 13-годишна възраст тя вече успява да участва в сериали като "Баровки" и "Sister, Sister".

След дългогодишна усилена работа върху музикалната си кариера, Кристина Милиан става част от известния сингъл на Ja Rule - "Between Me and You." Тя печели фенове по целия свят.

След като завършва дебютния си албум, тя взима участие в голямото турне на N Sync, изпълнявйки ролята на подгряващ изпълнител. Първото й видео - "A.M. to P.M." и носи голяма слава.

През 2004 година Кристина се завръща по секси от всякога с новия си албум "It"s About Time" и ние ви доказваме това твърдение със снимките по-долу.

Още много снимки на чаровницата можете да видите само ТУК










Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия