Анелия направи нов зашеметяващ клип! (видео)

Анелия продължава да изненадва и провокира феновете си с все по-нови и по-различни парчета. Последното, от които се казва "Не ме принуждавай" и си има дори клип. Песента е динамична, и носи със себе си едно много приятно лятно настроение. Т

2009-05-11 11:36:53
Анелия направи нов зашеметяващ клип! (видео)
Анелия продължава да изненадва и провокира феновете си с все по-нови и по-различни парчета. Последното, от които се казва "Не ме принуждавай" и си има дори клип. Песента е динамична, и носи със себе си едно много приятно лятно настроение. Текстът е на Росен Димитров, а аранжимента на Даниел Ганев.

В клипа може да се насладите на много красиви лица от българския шоубизнес..като най-впечатляващи си остават това на Маги Желязкова и Катя Дунева.
Има и красиви мъже, естествено. И те са Лъчезар Тодоров (Мистър България - 2006) и Спас от Сървайвър.

Анелия вече е готова и с още една бърза и силно емоционална песен, която ще донесе много летни страсти на феновете. Певицата не спира да подбира и песни, които да включи в предстоящия си нов албум, шести поред в дискографията й. В новото CD на Анелия ще намери място и нов дует с Миро, който със сигурност ще се наложи като поредния хит на изпълнителите.

Снимки на Анелия може да видите само ТУК

А ето и видеото:

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия