Какъв е размера на дюнера на Денислав?

Агентите ни научиха, че от една седмица насам в столицата отвори нова дюнерджийница. Тя не е на кой да е, а на Биг брадърския Мачо от последния сезон на предаването - Денислав. "Дюнера на Денислав" се намира на бул."Христо Ботев"

2009-05-11 09:12:25
Какъв е размера на дюнера на Денислав?
Агентите ни научиха, че от една седмица насам в столицата отвори нова дюнерджийница. Тя не е на кой да е, а на Биг брадърския Мачо от последния сезон на предаването - Денислав. "Дюнера на Денислав" се намира на бул."Христо Ботев" в София. До момента се радва на огромен интерес от страна на фенове, а и най-вече много общи приятели и колеги на Соня Немска - приятелката на Денислав. Тя разказва, че всички нейни колеги, които са опитали от вкусните дюнери са останали доволни от.... дюнера на Денислав :)

Още след напускането на къщата на БигБрадър Денислав спомена, че би искал да се занимава с подобен бизнес. Близо година по-късно той е успял да реализира идеята с цената на много усилия, труд и средства, и се гордее с това. Денислав споделя, че Соня Немска е тази, която през цялото време му е давала кураж и е била неговата упора в това начинание. А дали е голям дюнера на Денислав.... вижте сами в следващото видео.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия