Ако вече сте забравили то ние ще ви напомним. че мега звездата Мадона идва в България само след няколко месеца. Както вече ви информирахме билетите за концерта на националния стадион Васил Левски бяха разграбени за часове след пускането им на пазара. Към момента продуцентите съобщават, че са останали ограничени количества билети от 110 лв. и 150 лв., но най-вероятно те ще бъдат закупени с напредване на времето.

Сигурно вече се питате какъв ще бъде концерта, за който цялата страна вече е облепена с плакати. Ние ще ви споделим това, което научихме от сигурни източници близки до организаторите. Според нашите агенти екипът, който ще работи по концерта ще е от 400 човека и ще пристигнат в София седмица по-рано. През тази седмица те ще строят сцената, която ще бъде огромна. Големият екип и дългият срок се налагат от това, че техниката, която ще бъде поставена на сцената е уникална по рода си като звук и като светлина. Това ще гарантира едно наистина зрелищно шоу точно в стила на поп иконата.

Ако все още нямате билет за концерта на 28-ми август, побързайте да вземете, защото много скоро такива няма да има и в това можете да бъдете сигурни. А ако все пак ви се виждат скъпи бъдете сигурни, че ние ще отразим събитието подобаващо и периодично ще ви информираме какво са научили нашите агенти.
Автор: Александър Ненов