Световни дни за младежка активност (видео+снимки)

Събитието на месеца този път се оказа в Асеновград. В центъра на града се проведоха Световните Дни на Младежката Активност. Всеки, който имаше желание можеше да се включи в изграждане на града на мечтите като сам конструира и боядиса различни сгради.

2009-04-26 11:38:10
Световни дни за младежка активност (видео+снимки)
Събитието на месеца този път се оказа в Асеновград. В центъра на града се проведоха Световните Дни на Младежката Активност. Всеки, който имаше желание можеше да се включи в изграждане на града на мечтите като сам конструира и боядиса различни сгради... от картон. Други пък можеха да се консултират за своята бъдеща кариера. Трети пък просто се забавляваха, гледайки как множество усмихнати млади хора правят всевъзможни неща.

Гвоздеят на програмата бе совалка за превозване на хора с увреждания. Апаратът позволява да бъде превозен всеки човек с увреждания по изключително труден терен като например планинска еко пътека. Това е първият подобен апарат в България, а ние ще се погрижим да не е последния. За да усетите атмосферата на събитието можете да разгледате снимки от мероприятието тук или просто да изгледате клиповете по-долу.

Събитието бе организирано от Фондация “ЗАЕДНО" с подкрепата на УНИЦЕФ България и тяхната кампания "Невидимите деца" и накрая, но в никакъв случай на последно място - Сдружение "Скаутска земя, Лъки", които гарантираха доброто настроение и зареждането с положителна енергия и усмивки на всички присъстващи.











Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия