Световни дни на младежката спортна активност! Ела и ти!

На 25.04.2009г. в Градската градина на Асеновград от 11 часа ще бъде проведен арт-фест по случай годишното международно събитие "Световни дни на младежката спортна активност - България". "Скаутска земя Лъки" и Фондация ЗАЕДНО в

2009-04-14 12:44:21
Световни дни на младежката спортна активност! Ела и ти!
На 25.04.2009г. в Градската градина на Асеновград от 11 часа ще бъде проведен арт-фест по случай годишното международно събитие "Световни дни на младежката спортна активност - България".

"Скаутска земя Лъки" и Фондация ЗАЕДНО ви канят  да се присъедините към тази инициатива под мотото - "Щастието е пълно само когато е споделено".
Целта е да се мобилизира творческата енергия на младите хора и да се открият нови възможности за тяхната реализация. Тази година кампанията е насочена и към интеграцията на младежи с физически увреждания.

С тяхното участие ще бъдат организирани пет експедиции, които ще поставят началото на проекта за алтернативна форма на мобилност.

Екипа на TeenProblem.net ще отразява дейностите от мястото на събитието. Очаквайте повече подробности в най-близко бъдеще :) Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия