Алисия сменя поп-фолка за журналистиката!

Дни след като Алисия и Валери Божинов направиха най-голямото лично дарение във „ВИП брадър 3”, нежната половинка на звездното семейство започна подготовката си като новия звезден репортер на „Нова телевизия”. Изявите й ще гле

2009-04-14 10:30:19
Алисия сменя поп-фолка за журналистиката!
Дни след като Алисия и Валери Божинов направиха най-голямото лично дарение във „ВИП брадър 3”, нежната половинка на звездното семейство започна подготовката си като новия звезден репортер на „Нова телевизия”.
Изявите й ще гледаме всяка вечер от понеделник до петък в 19:30 ч. Алисия толкова хареса работата си като репортер, че пожела да остане на постоянна работа в телевизията, да тича по събития и да прави материали по темите на деня.
Като млада майка и половинка на футболист, певицата прие много лично темата, свързана с футболното хулиганство. Тя заявява, че иска всички деца да растат в спокойствие и мир, и съветва малчуганите да се занимават с по - „миролюбиви” спортове, какъвто е шахмата например.
Иначе, по време на снимки Алисия искрено се забавляваше, хората я разпознаваха, тя даваше автографи и не се притесняваше да огласява собственото си мнение по всички въпроси.

Снимки на звездата може да видите ТУК Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия