Мацка на деня: Росица Иванова - Красавицата на България!

Родена на 30 юли 1987 г. в Русе. Определя се като добродушна, амбициозна и толерантна, а по отношение на външния си вид е истинска перфекционистка. Сред модните й фаворити са романтичният стил на Виргиния Здравкова и световните корифеи Версаче, Ар

2009-03-24 10:11:59
Мацка на деня: Росица Иванова - Красавицата на България!
Родена на 30 юли 1987 г. в Русе. Определя се като добродушна, амбициозна и толерантна, а по отношение на външния си вид е истинска перфекционистка.

Сред модните й фаворити са романтичният стил на Виргиния Здравкова и световните корифеи Версаче, Армани и Кавали. Обича да прави промени със себе си, затова често сменя и парфюмите си.

За грижа за кожата се доверява на L`Oreal, а за грим – на Bourjois. Перфектната си форма поддържа с фитнес, бягане в парка и природосъобразно хранене. Не е против пластичната хирургия, но засега няма планове за такива намеси. Най-добре си почива, когато е сред природата, а през лятото предпочита морето.

Любимият й филм е “Непоносима жестокост”, а от актьорите харесва Анджелина Джоли, Катрин Зита Джоунс, Джордж Клуни и Робърт Редфорд. Завършила е Първа Частна Езикова Гимназия, профил “Литература и история”. Изучава английски и френски.

“Красотата не е всичко. Преди всичко тя трябва да бъде съчетана с личностни качества!” – уверена е Роси.








Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия